Praktisch

Praktische info

Lidmaatschap

De maandelijkse ledenvergaderingen van Apple Senioren Brugge staan open voor Apple gebruikers. Je wordt lid nadat je een eerste vergadering hebt bijgewoond. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is inschrijven pas mogelijk na ontvangst van de uitnodiging. Wil je voor het eerst deelnemen …

Gezien ASB kan beschikken over een vergaderruimte die door Mintus gratis ter beschikking wordt gesteld, bepaalde de laatste algemene vergadering dat het lidmaatschap ook dit jaar gratis blijft.

Samen tegen discriminatie. Onze vereniging onderschrijft de non-discriminatieclausule van Stad Brugge. Je kan er hier meer over lezen.


Locatie en accommodatie

De ledenvergaderingen van ASB vinden plaats in het Buurtcentrum De Garve (LDC), Pannebekestraat 33 te Brugge, waar Mintus ons een vergaderzaal gratis ter beschikking stelt. Deze bijeenkomsten vinden plaats op de tweede vrijdag van de maand, van januari tot juni en van september tot december, uitgezonderd op wettelijke feestdagen.

We beschikken er van 14u tot 16u30 over de polyvalente zaal, uitgerust met beamer en groot scherm. Vanaf 13u30 kunnen bezoekers terecht in de ruime cafetaria voor een hapje of drankje aan democratische prijzen.

Wie voor het eerst deelneemt aan een ledenvergadering meldt zich tussen 13u30 en 13u45 eenmalig aan bij het onthaal van De Garve voor de registratie bij Mintus.


Parkeren en openbaar vervoer

Op het domein van De Garve vind je parkeergelegenheid voor fietsen; het is er mogelijk om twee elektrische fietsen op te laden.
Er zijn op het terrein een beperkt aantal parkeerplaatsen voor auto’s, onder meer twee voor personen met een handicap. In de nabijgelegen straten is er echter voldoende parkeergelegenheid.

Op 350 meter van De Garve – meer bepaald aan de Sint-Jozefkerk in de Ronsaardbekestraat – is er een bushalte voor Lijn 6 Brugge Station – Koolkerke.