SJABLOONBERICHTEN

Ledenvergadering </br>januari 2023

De jaarlijkse ledenvergadering van Apple Senioren Brugge vindt plaats op vrijdag 6 januari 2023 om 14 uur in de conferentiezaal van De Garve, Pannebekestraat 33 te Brugge. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is inschrijven pas mogelijk na ontvangst van de uitnodiging. Wilt u hiervoor uitgenodigd worden, maak dan gebruik van het contactformulier of zend ons een mail.

Deelname is gratis voor wie in 2022 minstens één ledenvergadering heeft bijgewoond, hetzij in De Garve, hetzij online.

Programma

  • welkom
  • verslag over de werking in 2022
  • we heffen het glas op het nieuwe jaar

Ledenvergadering </br>juli 2023

Tijdens de maanden juli en augustus worden er geen ledenvergaderingen georganiseerd, noch in De Garve, noch online.

De eerstvolgende ledenvergadering vindt plaats op vrijdag 8 september 2023. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is inschrijven pas mogelijk na ontvangst van de uitnodiging. Wilt u voor het eerst deelnemen, maak dan gebruik van het contactformulier of zend ons een mail.

Ledenvergadering </br>februari 2023

De maandelijkse ledenvergadering van Apple Senioren Brugge vindt plaats op vrijdag 10 februari 2023 om 14 uur in de conferentiezaal van De Garve, Pannebekestraat 33 te Brugge. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is inschrijven pas mogelijk na ontvangst van de uitnodiging. Wilt u hiervoor uitgenodigd worden, maak dan gebruik van het contactformulier of zend ons een mail.

Deelname is gratis. Wie voor het eerst deelneemt aan een ledenvergadering meldt zich voor de registratie bij Mintus aan bij het onthaal van De Garve tussen 13u30 en 13u45.

Programma

  • welkom
  • presentatie met tips en tricks voor OS en iOS
  • pauze
  • vragen en antwoorden

Verslag vergadering </br>januari 2022

Na de jaarlijkse ledenvergadering die op 14 januari 2022 online plaatsvond omwille van veiligheidsmaatregelen, werden de presentatie van de voorzitter en het jaarverslag over de werking van ASB in de periode 2020-2021 ter beschikking gesteld.
Klik hiervoor op onderstaande koppelingen:

Laatst gewijzigd op 14/1/2022 door
​Viviane Van Pottelberghe
voorzitter Apple Senioren Brugge

Verslag vergadering </br>februari 2022

Na de maandelijkse ledenvergadering die op 11 februari 2022 online plaatsvond omwille van veiligheidsmaatregelen, werden de presentatie van de voorzitter en nog vier vertoonde presentaties ter beschikking gesteld.
Klik hiervoor op onderstaande koppelingen:

Laatst gewijzigd op 11/2/2022 door
​Viviane Van Pottelberghe
voorzitter Apple Senioren Brugge

Voorzitter

Viviane Van Pottelberghe 

Werd op 6 januari 2020 door het bestuur voorgedragen als voorzitter, in opvolging van Joost Verstraeten, ontslagnemend per 13 december 2019.

Zij coördineert het dagelijks bestuur en is contactpersoon voor Mintus en Stad Brugge.